Meterkast vervangen Assen

Meterkast vervangen rondom Assen? Elektricien IBDT staat klaar!

Meterkast vervangen Assen | Bent u op zoek naar een vakkundige, betrouwbare en ervaren elektricien voor het vervangen van de meterkast of andere werkzaamheden op het gebied van elektra, in de buurt van Assen? Extra groepen nodig, een complete groepenkast vervangen of de elektrische installatie aanpassen? De vakkundige elektriciens van IBDT staan voor u klaar.

Cv ketel assen

Meterkast vervangen regio Assen

We hebben ervaring met uiteenlopende werkzaamheden in de meterkast. Het vervangen van een groepenkast gebeurt vaak wanneer een oude woning gemoderniseerd moet worden of bij een verbouwing. Een bestaande groepenkast vervangen door een nieuwe groepenkast? Geen probleem. De bestaande elektrische installatie uitbreiden met een extra groep? Komt voor elkaar.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Denk je na over het aanschaffen van zonnepanelen? IBDT plaatste al tientallen zonnepanelen in Norg, Roden, Assen en andere plaatsen. We adviseren graag over de juiste panelen en de nieuwste technologie.

Renovatie en onderhoud

Bedenk dat het aanleggen van extra stopcontacten, de aanschaf van nieuwe (keuken)apparatuur of andere grootverbruikers invloed heeft op de meterkast. Wanneer er een groot aantal nieuwe stopcontacten wordt toegevoegd, is het wellicht raadzaam om ook een nieuwe groep te plaatsen. De uitbreiding van groepen kan vervolgens weer invloed hebben op de gehele meterkast, die dan misschien wel helemaal vervangen moet worden. Zo mogen er bijvoorbeeld maximaal vier groepen achter één aardlekschakelaar worden geplaatst.

IBDT denkt graag mee over de passende oplossing voor uw situatie. Bij een uitbreiding van de meterkast, zorgen wij voor een extra installatieautomaat, aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Een moderne installatieautomaat verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak van de elektrotechnische installatie.

Betrouwbare elektricien regio Assen: installatiebedrijf IBDT

IBDT is een allround, gecertificeerd installatiebedrijf uit Norg, gelegen tussen Roden en Assen in de kop van Drenthe. Wij voeren moeiteloos allerlei installatiewerkzaamheden uit op het gebied van elektra, gas, water, riolering,verwarming, ventilatie, dak- en zinkwerk en duurzame technieken. We hebben volop ervaring in het aanpassen, uitbreiden of vervangen van de meterkast.

Voordat wij aan een opdracht beginnen, gaan we graag in gesprek om alle wensen goed in kaart te brengen. Met onze jarenlange ervaring geven een eerlijk advies en denken mee over de beste oplossingen. We houden van duidelijkheid en dat vertaalt zich in heldere, transparante offertes.

Stel uw vraag via onderstaande contactformulier.

Wilt u direct een offerte aanvragen, een afspraak inplannen of met ons in gesprek? Neem dan contact op.