Elektra | Installatiebedrijf D. Timmer

Een groepenkast of een stopcontact behoren tot de basisinstallatie van uw elektra. Het is bijna een eerste levensbehoefte dat dit alles naar behoren werkt. Gaat u renoveren of is er onderhoud nodig aan uw huis? Wij gaan met u om de tafel om duidelijk te krijgen wat de wensen zijn voor de elektrotechnische installaties en wat budgettair gezien allemaal mogelijk is.

Onze diensten:

  • Groepenkast installeren en/of uitbreiden
  • Plaatsen van stopcontacten
  • Complete keuken- en badkamerrenovaties
  • Aanleggen van kabels en bedrading
  • Verlichting voor zowel binnen als buiten

Neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Offerte

In de offerte vertalen we uw wensen in mogelijkheden.

Afspraak inplannen

Na akkoord op de offerte kunnen we aan de slag! Samen plannen we een datum wanneer het u het beste uitkomt.

Domotica

De installatie kan zo uitgebreid zijn als u zelf wilt en verschillende onderdelen kunnen zo geïntegreerd worden dat u nog meer woon- of werkcomfort en sfeer ervaart. Door het inzetten van domotica kunt u bijvoorbeeld op afstand de verwarming bedienen, met een druk op de knop de verlichting en de muziek in de juiste ruimte aanzetten en de gordijnen sluiten automatisch wanneer het donker wordt. Gemak dient immers de mens.

STEL UW VRAAG VIA ONDERSTAANDE CONTACTFORMULIER.

Heeft u vragen over elektra? Neem dan contact met ons op. Vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvend advies. Het werkwerkgebied van Installatiebedrijf bestrijkt de regio Assen, Roden, Norg, Peest e.o.