Zonnepanelen Assen | Installatiebedrijf Dennis Timmer

Zonnepanelen laten plaatsen?

Zonnepanelen Assen | Zonnepanelen, we zien ze steeds vaker. Dat is natuurlijk niet zonder reden, ze leveren namelijk erg veel voordelen op. Eén van die voordelen is dat zonnepanelen een bijzonder gunstig effect hebben op de energierekening. Er zijn echter nog veel meer redenen. IBDT is een installatiebedrijf in Norg dat gespecialiseerd is in het plaatsen van zonnepanelen. IBDT heeft in de afgelopen jaren al veel panden mogen voorzien van zonnepanelen en helpt zo ook de wereld een stukje groener te maken! Wij vertellen u graag meer over de voordelen hiervan en waarom wij u aanraden ook zonnepanelen aan te schaffen.

Zonnepanelen assen

Besparing op uw energierekening

Een verlaging van kosten is natuurlijk bij iedereen van harte welkom, zeker wanneer het om kosten gaat die iedere dag weer bewust en onbewust gemaakt worden. Doordat de energiekosten lager worden, is deze investering binnen ongeveer zeven jaar terugverdiend. Hierna profiteert u lange tijd van gratis energie, komt u niet meer voor verrassingen te staan bij eventuele stroomprijs wijzigingen en weet u precies waar u aan toe bent. Eigenlijk al reden genoeg om de overstap te maken.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Heeft u interesse in de aanschaf van zonnepanelen maar wilt u zich goed laten informeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Groene energie

Maar... er is nog een hele goede reden om zonnepanelen aan te schaffen. Het is namelijk geen verrassing dat zonnepanelen beter zijn voor het milieu. Hiermee wordt uw eigen energie geproduceerd met gebruik van een volledig groene energiebron. U verlaagt zo de uitstoot van CO2 en kunt op deze manier ook uw steentje bijdragen aan het milieu!

Zonnepanelen assen

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen?

IBDT is gevestigd in Norg, is werkzaam in de omgeving Norg/Assen en heeft al erg veel ervaring met het plaatsen van zonnepanelen, zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Doordat wij beschikken over veel ervaring, kunnen wij altijd goed in kaart brengen hoe wij de panelen optimaal kunnen plaatsen, zowel praktisch als optisch. Het bijbehorende systeem geeft zowel u als de monteur inzicht in de opbrengsten per paneel maar ook in eventuele storingen. Op die manier heeft u volledig zicht op wat de panelen opleveren en kan er bij een storing snel geschakeld worden.

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van zonnepanelen, maar weet u niet precies waar u rekening mee moet houden? Dan kunt u ook bij IBDT terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek of kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken. Hiervoor kunt u onderstaande contactformulier invullen of ons even bellen.

Stel uw vraag via onderstaande contactformulier.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een reactie.