Water en riolering | Installatiebedrijf D. Timmer

Installatiebedrijf heeft ruime ervaring op het gebied van aanleg en onderhoud van water en riolering installaties. In woningen bestaan de werkzaamheden tot het eenvoudig installeren of repareren van lekkende kranen tot de installatie van een complete badkamer. Lekkages verhelpen en riolering ontstoppen Een verstopt riool is natuurlijk erg vervelend en wilt u zo snel mogelijk gerepareerd hebben. In korte tijd kan lekkage of een verstopt riool al diverse schade teweegbrengen zoals nare geurtjes en beginnende waterschade. Installatiebedrijf werkt met geavanceerde apparatuur om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Onze diensten

  • Complete badkamer-renovatie
  • Aanleggen leidingwerk
  • Verhelpen van lekkage en verstopte riolering
  • Installeren van waterontharders
  • Water en riolering

Neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Offerte

In de offerte staan uw wensen vertaald in offertevorm.

Afspraak inplannen

Na akkoord op de offerte kunnen we aan de slag! Samen plannen we een dag wanneer het u het beste uitkomt.

Waterontharders

Water en riolering | Waterontharders zijn in vrijwel elke woning toe te passen en hebben veel voordelen. Zo wordt het drinkwater van de hoogste kwaliteit en verlengt het de levensduur van diverse huishoudelijke apparaten. Ook bespaart het ook nog eens op de kosten voor energie omdat u met zacht water duurzamer verwarmt. Kalk zet zich namelijk af in uw systeem waardoor onderdelen als leidingen en de warmtewisselaar worden aangetast. Een afnemend rendement is het gevolg Wilt u meer weten over waterontharders? Installatiebedrijf D. Timmer informeert u graag. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Meer informatie?

Water en riolering | Heeft u plannen om de badkamer te laten verbouwen of heeft u last van lekkage of een verstopt riool? Neem dan contact met ons op. Vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvend advies. Het werkgebied van Installatiebedrijf bestrijkt de regio Assen, Roden, Norg, Peest e.o.