Verwarming en ventilatie | Installatiebedrijf D. Timmer

Naast de Cv-ketel zijn er nog talloze andere verwarmingselementen zoals radiatoren, convectoren en vloerverwarming. Wist u bijvoorbeeld dat vloerverwarming náást dat het een aangename warmte is, het ook nog een duurzame manier is van verwarmen? Dit komt omdat de warmte bij vloerverwarming veel geleidelijker wordt verspreid dan bij een centrale verwarming. Installatiebedrijf D. Timmer denkt graag mee om samen tot een perfect eindresultaat te komen.

Onze oplossingen op het gebied van verwarming en ventilatie:

  • CV-ketels
  • Vloerverwarming
  • Geisers
  • Heaters
  • Boilers
  • Alle ventilatie oplossingen


Neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Offerte

U ontvangt van ons een offerte op maat. In deze offerte staat waarom de gekozen verwarmingsinstallatie het beste past bij uw woning of bedrijfspand.

Afspraak inplannen

Na akkoord op de offerte kunnen we aan de slag! Samen plannen we een dag in waarin wij de panelen monteren.

Ventilatie

Goede afzuiging in uw badkamer of keuken is van groot belang. Het zorgt voor de afvoer van vuile lucht en toevoer van schone lucht, zodat de lucht die u thuis inademt schoon is. Tevens zorgt goede ventilatie voor de afvoer van vocht op plaatsen waar dit veel voorkomt, zoals de badkamer, de keuken en het toilet. Wij adviseren u graag met een advies op maat voor de juiste ventilatie.

STEL UW VRAAG VIA ONDERSTAANDE CONTACTFORMULIER.

Heeft u vragen over verwarming? Neem dan contact met ons op. Vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvend advies over verwarming. Het werkgebied van Installatiebedrijf bestrijkt de regio Assen, Roden, Norg, Peest e.o.