Sanitair

Heeft u plannen om uw badkamer te laten verbouwen? Of krijgt u een nieuwe keuken en bent u op zoek naar een deskundige installateur om het leidingwerk te laten aanpassen? Dan bent u bij Installatiebedrijf D. Timmer aan het juiste adres. Samen met u kijken wat we wat de beste oplossing is voor uw badkamer, toilet en- of keuken. U kunt terecht bij gerenommeerde showrooms waar u de laatste trends op sanitair gebied kunt bekijken. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan baden, wastafels, kranen en tegels. Wij verzorgen vervolgens de complete installatie. Ook als blijkt dat de waterleiding of gasleiding aangepast moet worden regelen wij dat gelijk voor u.

Neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Offerte

Wanneer u het sanitair heeft uitgezocht ontvangt u van ons een offerte.

Afspraak inplannen

Na akkoord op de offerte kunnen we aan de slag! Samen plannen we een dag of meerdere dag in waarin wij de verwarmingsinstallaties komen installeren.

De totaaloplossing op sanitair gebied

Naast een mooi badkamermeubel en goed leidingwerk kunt u bij ons ook terecht voor vloerverwarming in uw badkamer en toilet. Vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte en is ook nog eens energiezuinig.

Verder kunt u bij ons terecht voor de volgende installatiewerkzaamheden:

Totale badkamerrenovatie
Keukenrenovatie
Toiletrenovatie
(Ver)plaatsen van leidingwerk
Vloerverwarming

STEL UW VRAAG VIA ONDERSTAANDE CONTACTFORMULIER.

Heeft u plannen om de badkamer te laten verbouwen? Neem dan contact met ons op. Vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvend advies. Het werkgebied van Installatiebedrijf bestrijkt de regio Assen, Roden, Norg, Peest e.o.