Radiatoren en convectoren

Is uw radiator toe aan een vervanging? Bijvoorbeeld omdat hij er al jaren hangt of omdat andere radiatoren nou eenmaal een stuk efficiënter of zuiniger zijn. Het kan natuurlijk ook altijd nog dat u simpelweg gewoon uitgekeken bent op de verouderde radiator bij u in de woonkamer. Wat de reden voor het vervangen van uw radiator dan ook mag zijn, Installatiebedrijf Dennis Timmer is u graag van dienst om uw radiator te vervangen.

Radiatoren zijn goedkoop en verkrijgbaar in vele kleuren, soorten en maten. Wil u liever een zuinige variant? Kies dan voor convectoren. Deze hoeven minder heet te worden dan radiatoren, waardoor u geld kunt besparen. Het is mogelijk deze in de vloer te verwerken, aan de wand te monteren of vrij in de ruimte te plaatsen. Een ander duidelijk verschil van een convector ten opzichte van een radiator is dat een radiator stralingswarmte afgeeft, terwijl een convector juist circulatiewarmte afgeeft.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het installeren van radiatoren of convectoren? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.