Loodgieter Assen | Installatiebedrijf D. Timmer

Loodgieter Assen | Op zoek naar een loodgieter in Assen voor uw installatiewerkzaamheden? Schakel Installatiebedrijf D. Timmer in voor uw project in Assen. Bij ons bent u voor aan het juiste adres voor alle loodgieterswerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan een complete badkamerrenovatie, het (ver)plaatsen van leidingwerk, vloerverwarming en alle andere voorkomende installaties.

Onze werkzaamheden...

✔ Totale badkamerrenovatie
✔ Keukenrenovatie
✔ Toiletrenovatie
✔ (Ver)plaatsen van leidingwerk
✔ Vloerverwarming

Sanitair en meer..

Is uw badkamer toe aan vervanging? En heeft u altijd al gedroomd van een bad in uw badkamer, maar twijfelt u of het mogelijk is? Wij komen graag kijken, want vaak is er meer mogelijk dan u wellicht voor ogen heeft. Wij laten het u graag zien.

Vloerverwarming is een zeer aangename warmte en het is een duurzame oplossing. Wist u bijvoorbeeld dat vloerverwarming zo’n 20% minder energie verbruikt dan radiatoren omdat de cv-ketel geen hoge temperatuur hoeft te leveren? En het is zeer aangenaam omdat de warmteverdeling zeer gelijkmatig is.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

OFFERTE

In de offerte staat duidelijk beschreven wat de eerder besproken wensen zijn, hoe wij deze gaan uitvoeren en wat de investering zal zijn.

AFSPRAAK INPLANNEN

Na akkoord op de offerte kunnen we aan de slag! Samen plannen we een moment wanneer het u het beste past.

Over installatiebedrijf D. Timmer

Loodgieter Assen | Installatiebedrijf D. Timmer is een jong installatiebedrijf gevestigd in Norg. Wij richten ons op de particuliere markt en onderscheiden ons op het gebied van service en kwaliteit. Wij zijn niet alleen werkzaam als loodgieter in de omgeving Assen, maar verrichten alle voorkomende installatiewerkzaamheden. Dit varieert van elektra, verwarming, zonnepanelen en dak & zinkwerkzaamheden. Wij staan voor een eerlijk advies en streven naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op!