Installatiebedrijf Roden

Installatiebedrijf D. Timmer Norg: omgeving Roden en Assen

Is je badkamer toe aan een flinke opknapbeurt? Wil je een aanbouw in de keuken, compleet met Quooker en nieuw leidingwerk? Is je cv-ketel en bijbehorend rookgasafvoersysteem toe aan vervanging? Wil je er warmpjes bij zitten met vloerverwarming, of zijn er werkzaamheden nodig op het dak? Waar vind je dan een geschikte betrouwbare en vakkundige installateur in de omgeving van Roden en Assen? Voor al deze en nog veel meer klussen staat IBDT Installatiebedrijf D. Timmer uit Norg voor je klaar.

Cv ketel assen

Op zoek naar een vakkundige installateur in de buurt van Assen?

IBDT is een allround, gecertificeerd installatiebedrijf in Drenthe, mooi gelegen tussen Roden en Assen. Wij draaien onze hand niet om voor renovaties, onderhoudswerkzaamheden, uitbreiding en nieuwbouw. We doen dit zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

Wij verrichten allerlei soorten werkzaamheden aan installaties op het gebied van gas, water, riolering, elektra, verwarming, ventilatie, dak- en zinkwerk en duurzame technieken, zoals zonnepanelen. Installatiebedrijf D. Timmer is gecertificeerd en allround, we staan klaar voor grote en kleine klussen op het gebied van installatietechniek en elektrotechniek in de wijde omgeving van Norg, Roden en Assen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Wil je direct een offerte aanvragen of met ons in gesprek? Neem dan contact op!

Renovatie en onderhoud

Een huis is nooit af. Ben je toe aan een nieuwe badkamer of wil je de keuken renoveren? Wij brengen graag jouw wensen in beeld en adviseren je over de mogelijkheden. We hebben veel ervaring in het renoveren van badkamers, keukens en andere vertrekken, met alle bijbehorende installatietechniek. Moet de cv-ketel worden vervangen? We zorgen voor een veilige, nieuwe ketel met een juiste vervanging van het rookgasafvoersysteem. Droom je over vloerverwarming, zijn de leidingen toe aan vervanging of wil je graag een waterontharder voor zacht, kalkvrij water? Geen enkel probleem.

Van op het dak tot onder de vloer, onze installateur pakt de klus met beide handen aan!

Stel uw vraag via onderstaande contactformulier.

Wil je direct een offerte aanvragen of met ons in gesprek? Neem dan contact op!