Installatiebedrijf Roden | Installatiebedrijf D. Timmer

Installatiebedrijf Roden | Heeft u plannen om uw badkamer te laten verbouwen? Of krijgt u een nieuwe keuken en bent u op zoek naar een deskundige installateur om het leidingwerk te laten aanpassen? Dan bent u bij Installatiebedrijf D. Timmer aan het juiste adres. Samen met u kijken wat we wat de beste oplossing is voor uw badkamer, toilet en- of keuken. U kunt terecht bij gerenommeerde showrooms waar u de laatste trends op sanitair gebied kunt bekijken. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan baden, wastafels, kranen en tegels. Wij verzorgen vervolgens de complete installatie. Ook als blijkt dat de waterleiding of gasleiding aangepast moet worden regelen wij dat gelijk voor u.

Uw installateur voor voor elk project

Naast de Cv-ketel zijn er nog talloze andere verwarmingselementen zoals radiatoren, convectoren en vloerverwarming. Wist u bijvoorbeeld dat vloerverwarming náást dat het een aangename warmte is, het ook nog een duurzame manier is van verwarmen? Dit komt omdat de warmte bij vloerverwarming veel geleidelijker wordt verspreid dan bij een centrale verwarming. Installatiebedrijf D. Timmer denkt graag mee over alle voorkomende installatiewerkzaamheden.

Een greep uit de werkzaamheden:

Plaatsen van een nieuwe cv ketel of uw huidige ketel onderhouden
Het vervangen van uw oude meterkast (stoppenkast)
Het (ver) plaatsen van leidingwerk
Het plaatsen van zonnepanelen
Kortom; bij IBDT kunt u terecht voor alle voorkomende installatiewerkzaamheden in Roden.

Zonnepanelen assen

Zonnepanelen laten plaatsen?

Zonnepanelen, we zien ze steeds vaker. Dat is natuurlijk niet zonder reden, ze leveren namelijk erg veel voordelen op. Eén van die voordelen is dat zonnepanelen een bijzonder gunstig effect hebben op de energierekening. Er zijn echter nog veel meer redenen. IBDT is een installatiebedrijf in Norg dat gespecialiseerd is in het plaatsen van zonnepanelen. IBDT heeft in de afgelopen jaren al veel panden mogen voorzien van zonnepanelen en helpt zo ook de wereld een stukje groener te maken! Wij vertellen u graag meer over de voordelen hiervan en waarom wij u aanraden ook zonnepanelen aan te schaffen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Verbouwing in het vooruitzicht en wilt u zich goed laten informeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Installatiebedrijf Roden

Waarom Installatiebedrijf D. Timmer?

Installateur Roden | Installatiebedrijf D. Timmer is een installatiebedrijf gevestigd in Norg (Drenthe). Wij richten ons op de particuliere markt en onderscheiden ons op het gebied van service en kwaliteit. Wij zijn actief in de omgeving Norg, Assen, Roden e.o. Wij realiseren allerlei soorten installaties; van centrale verwarming, elektra, zonnepanelen tot riolering en leidingwerk. Wij staan voor een eerlijk advies en streven naar de hoogst haalbare kwaliteit.

✓ Goed offertetracé
✓ Specialist in installatiewerkzaamheden voor renovatieprojecten van klein tot groot
✓ Een vaste monteur voor uw klus, wel zo prettig!
✓ En natuurlijk: afspraak = afspraak!

Stel uw vraag via onderstaande contactformulier.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een reactie.