Installatiebedrijf Assen | Installatiebedrijf D. Timmer

Installatiebedrijf Assen | Installatiebedrijf D. Timmer

Installatiebedrijf Assen | De totaalinstallateur voor elke opdracht

Installatiebedrijf Assen | Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Assen? Dan bent u bij IBDT aan het juiste adres. Als totaalinstallateur kunt u bij ons elk installatie vraagstuk neerleggen en wij denken graag met u mee. Wij plaatsen en onderhouden CV ketels, plaatsen zonnepanelen, waterontharders, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wij vinden eerlijk en degelijk advies erg belangrijk en werken graag aan een langdurige relatie met onze klanten. Neem bijvoorbeeld zonnepanelen, daar wilt u goed over geïnformeerd worden. U wilt weten waar u aan toe bent en wat de investering zal zijn en het allerbelangrijkste: het rendement en de terugverdientijd van de zonnepanelen. In de omgeving van Assen plaatsen wij als installatiebedrijf natuurlijk veel zonnepanelen. Wij geven u hier graag advies over.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Heeft u interesse in de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen maar wilt u zich goed laten informeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zonnepanelen assen

Over IBDT

IBDT is gevestigd in Norg, is werkzaam in de omgeving Norg/Assen en heeft al erg veel ervaring met het plaatsen van zonnepanelen, zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Doordat wij beschikken over veel ervaring, kunnen wij altijd goed in kaart brengen hoe wij de panelen optimaal kunnen plaatsen, zowel praktisch als optisch. Het bijbehorende systeem geeft zowel u als de monteur inzicht in de opbrengsten per paneel maar ook in eventuele storingen. Op die manier heeft u volledig zicht op wat de panelen opleveren en kan er bij een storing snel geschakeld worden.

U kunt bij bij IBDT terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek of kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken. Hiervoor kunt u onderstaande contactformulier invullen of ons even bellen.

Stel uw vraag via onderstaande contactformulier.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een reactie.