CV-ketel | Installatiebedrijf D. Timmer

De ontwikkelingen rondom cv-ketels gaan razendsnel. Het rendement vliegt omhoog en het energieverbruik zakt pijlsnel. Waarschijnlijk levert de investering in een nieuwe energiezuinige ketel u een flinke kostenbesparing op. Installatiebedrijf D. Timmer installeert en onderhoudt ketels van allerlei verschillende merken. Onze hoofdleverancier is Remeha.

Onze oplossingen:

  • Installatie van een nieuwe Cv-ketel
  • Preventief onderhoud of reparatie aan uw Cv-ketel

Neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Offerte

U ontvangt van ons een offerte waarin wij aangeven wat de beste oplossing is op het gebied van CV voor uw woning of bedrijfspand.

Afspraak inplannen

Na akkoord op de offerte kunnen we aan de slag! Samen plannen we een dag in waarin wij de ketel komen monteren.

Service en onderhoud

Helemaal in de winter is het prettig als u kan rekenen op een installateur die u letterlijk niet in de kou laat staan. Wij verzorgen naast de installatie de complete service en onderhoud. Een Cv-ketel is nou eenmaal technisch apparaat die net zoals auto’s af en toe een kleine ‘APK’ nodig heeft.

STEL UW VRAAG VIA ONDERSTAANDE CONTACTFORMULIER.

Wilt u meer informatie over een nieuwe CV-ketel of over het onderhoud van uw huidige CV-ketel? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.