Badkamer renoveren in Assen

Van advies tot oplevering

Droomt u al jaren van een grotere douche, wilde u altijd al graag een bad, of heeft u behoefte aan nieuwe tegels, een wc of een extra wastafel in de badkamer? Hakt u nu eindelijk de knoop door en wilt u uw badkamer renoveren in Assen? Dan bent u natuurlijk op zoek naar het juiste Installatiebedrijf in Assen dat alle zorgen volledig uit handen neemt. Een badkamerrenovatie is namelijk een flinke klus. Daarvoor bent u bij Installatiebedrijf D. Timmer helemaal aan het juiste adres.

Cv ketel assen

Installatiebedrijf Assen

Installatiebedrijf D. Timmer (IBDT) is een allround, gecertificeerd installatiebedrijf in de regio Assen. We hebben ervaring in de meest uiteenlopende projecten en kunnen een badkamerrenovatie volledig van begin tot einde begeleiden. Kortom: wilt u zorgeloos uw badkamer renoveren in Assen of omgeving? Neem dan zeker contact met ons op!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen, een afspraak inplannen of met ons in gesprek? Neem dan contact op.

Installatiebedrijf IBDT: cv-ketels in en rondom Assen

Onze vakkundige installateurs hebben ervaring met werkzaamheden op het gebied van water, gas, elektra, verwarming, ventilatie en leidingen. Daardoor kunnen wij het volledige proces van een badkamer renoveren verzorgen: van advies tot sloopwerk, van aanleg tot oplevering.

Wanneer u zelf sanitair heeft uitgezocht bij één van de showrooms in of rondom Assen, plaatsen wij moeiteloos uw sanitair en badmeubels. Wij zorgen voor een professionele tegelzetter, zodat u straks geniet van een strakke, gerenoveerde badkamer.

Moeten er water- of gasleidingen worden verplaatst? Ook dat is geen enkel probleem! Met onze veelzijdige ervaring bedenken we altijd een juiste, creatieve oplossing voor uw badkamer.

Bij het renoveren van een badkamer, kan er puin- en sloopafval vrijkomen. Wij voeren dit graag voor u af. U ziet: een badkamer renoveren in Assen door Installatiebedrijf D. Timmerman betekent echt een volledig zorgeloze renovatie.

Neem contact op voor uw badkamerrenovatie in Assen

Wij zijn ervan overtuigt dat D. Timmer de perfecte keuze is voor het renoveren van uw badkamer in Assen. Bij IBDT ontvangt u altijd eerlijk advies. Wij zijn zeer ervaren in uiteenlopende renovatieprojecten en denken daarom graag mee over de juiste oplossingen voor uw badkamer.

Misschien twijfelt u nog over de juiste plek voor de nieuwe wastafel, of weet u niet zeker of de douche wel verplaatst kan worden? Onze installateurs geven een passend advies over de mogelijkheden. Daarnaast staan wij voor transparantie en brengen wij heldere offertes uit. Net als u, houden wij van duidelijkheid. Afspraak is afspraak!

Wilt u in gesprek over het renoveren van uw badkamer in of rondom Assen? Neem dan direct contact met ons op.