Badkamer renoveren van Assen tot Roden: Installatiebedrijf D. Timmer

Plaatsing en onderhoud cv-ketel regio Assen

Heeft uw cv-ketel zijn beste tijd gehad en bent u op zoek naar een nieuwe? Zijn er problemen met de huidige cv en heeft u regelmatig last van storingen? Of wilt u de cv-ketel regelmatig laten onderhouden door een vakkundig installateur? Installatiebedrijf IBDT plaatst, vervangt en onderhoudt cv-ketels in en rondom Assen.

De ontwikkelingen rondom nieuwe cv-ketels gaan razendsnel: het rendement vliegt omhoog en het energieverbruik zakt pijlsnel. Een nieuwe, energiezuinige ketel levert vaak een flinke kostenbesparing op.

Een cv-ketel gaat meestal zo’n twaalf tot vijftien jaar mee. Door uw cv regelmatig te onderhouden, blijft de ketel veilig en zuinig. Een slecht onderhouden cv-ketel kan gevaarlijk zijn en bijvoorbeeld resulteren in koolmonoxidevergiftiging. Zorg er daarom altijd voor dat u de cv-ketel goed laat onderhouden.

Cv ketel assen

Cv-ketel plaatsen of vervangen

Of u nu een nieuwbouwhuis heeft waarin een nieuwe cv geplaatst moet worden, of een bestaande ketel wilt vervangen: de kundige installateurs van IBDT staan voor u klaar. Wij volgen alle ontwikkelingen op het gebied van cv-ketels, zoals een cv op waterstof. Weet u nog niet exact welke cv-ketel de juiste is? Wij gaan graag in gesprek voor een passend advies.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen, een afspraak inplannen of met ons in gesprek? Neem dan contact op.

Installatiebedrijf IBDT: cv-ketels in en rondom Assen

IBDT is een allround, gecertificeerd installatiebedrijf uit Norg, gelegen tussen Roden en Assen in de kop van Drenthe. Wij voeren moeiteloos allerlei installatiewerkzaamheden uit op het gebied van gas, water, riolering, elektra, verwarming, ventilatie, dak- en zinkwerk en duurzame technieken. We hebben volop ervaring in het plaatsen, vervangen en onderhouden van een cv-ketel. Onze hoofdleverancier is Remeha, maar we installeren en onderhouden ketels van diverse merken.

IBDT gaat graag in gesprek om alle wensen te bespreken, voordat we een offerte uitbrengen. Met onze jarenlange ervaring brengen wij een eerlijk advies. We bieden heldere, transparante offertes en houden ons aan de afspraken.

Betrouwbare elektricien regio Assen: installatiebedrijf IBDT

Wanneer een cv slecht wordt onderhouden kunnen er zelfs gevaarlijke situaties ontstaan, zoals koolmonoxidevergiftiging. Een goed onderhouden cv-ketel is dus veiliger. Tot slot behoudt u het recht op garantie van de ketel, wanneer de cv goed onderhouden is. Doet u dit niet? Dan kunt u bij storingen problemen ondervinden met garantie op onderdelen of de ketel zelf. En wist u dat sommige verzekeraars ook regelmatig cv-onderhoud vereisen als voorwaarde bij een opstalverzekering?

Redenen genoeg om te zorgen voor een regelmatig onderhoud van uw cv-ketel. De fabrikant geeft meestal aan hoe vaak het onderhoud moet gebeuren, meestal varieert dit van elk jaar tot iedere twee tot drie jaar.

Afspraak plannen voor cv-onderhoud of installatie?

Wilt u direct een offerte aanvragen, een afspraak inplannen of met ons in gesprek? Neem dan contact op.